Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1546935

Sv: A propósito de nada
dreamland: Alla som följt NHL visste att Cody har problem med defensiven helst då sin rörlighet och den bli än mer tydlig på stor rink. Han har väl varit helt ok det jag är lite missnöjd är att hans offensiva spel har varit osynligt det är ändå där han har sin stora + på andra sidan pölen. Men spelet här och där är väldigt olika och då för en stor ganska långsam back blir ytorna enorma att försvara. Sen är anfallsspelet totalt olika då forwards i ES har helt andra åkvägar än i NHL då allt går så mkt rakare. Men i PP borde han fått mer uträttat men men osäkerheten på spelet över hela banan har väl satt sina spår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Roger Ramkvist: Han har problem med defensiven och du är missnöjd med offensiven. Med andra ord en ganska misslyckad värvning. Hoppades vi skulle få se lite fysik när vi äntligen fick in en stor back. Men han får ju lille Djoos att se ut som ett odjur i jämförelse;)
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Mikko Lehtonen är på marknaden för resten av denna säsong. Nästa år återvänder han till KHL. Skulle inte det vara ett väldigt intressant komplement till Järnkrok?

Frölunda och Skellefteå sägs vara huvudalternativen, men kan Sundlöv matcha ekonomiskt så borde det inte vara någon omöjlighet.

Kommentera