Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1547632

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013

Huge: Varför skulle det vara en annan diskussion? Människa som människa. Skillnaden är att de är offentliga och lyfter höga löner, därför ska de ha högre krav på sig. Det är inget nytt att spelare och ledare får kritik och knappast något unikt för just Brynäs.

"Mina ord hade klingat tomma om jag själv haft för vana att i besvikelse alltid håna och förlöjliga spelare och ledare som du och andra skitkastare gör. "

Du gör skillnad på person och person vilket är märkligt. Vissa är okej att mata med personangrepp, andra inte?

Jag försvarar inte någons beteende, jag säger bara att det är vår fulla rätt att ifrågasätta spelare och ledare som inte gör sitt jobb. Tror i ärlighetens namn att inte någon bryr sig om det du säger när du själv är en av de största skitkastarna här inne, bara att du riktar det mot privatpersoner.

Som Brynäsare ska man inte kunna dra på sig en tröja och sen glida runt i 3 år. I denna anrika förening är det hårt jobb 7 dagar i veckan. Annars ska man välja en annan förening.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV71 8/1- 2013
Gurra88: Din och andra skitkastares tolkning av orden "kritik" och ifrågasätta" ligger uppenbarligen på förpubertal nivå. Du och ditt anhang härinne är exakt den målgrupp som Bremberg pekade ut häromdan i sin kritik mot bedrövliga "supportrar" som lagen mer än gärna betackar sig för att ha på sina matcher,
Kommentera