Brynäs IF

711060 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549137

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

sylf: Ja att snåla ger ju garanterat inte framgång det ser vi ju tydligt..

Att åka att och mässa om att man ifjol hade 9é största budgeten och kunde vinna ändå verkar satt sig i huvet.

Ut backar; Andersén, Ekholm, 1á backen Jonsson, Bertilsson.

In backar; Skadade 7è backen från SAIK, Djoos, Berglind, Cody?, Persson.

Ska man sitta och mjölka lönen från te x Lasse så blir man mörkrädd, eller är det så enkelt att Widing, Lauritzen & Hansen har på tok för bra betalt?

Sen är der FEGT/KLENT Av TJ att bänka Lavander en spelare som knappast har nån topp lön. För att försöka väcka laget.

Bänka av #16, 24, 41, 5, och plocka in hungriga varger från J20. För så mycket sämere kan det då fan inte bli. 

Dom uppräknade ska få göra minst 1 match i J20 å passar inte det så är det bara att låna ut dom kontrakts tiden ut eller lösa ut dom.

Får vara SLUT med DALTANDET om det ska bli några framgångar. Eller är det viktigare att dom spar in X kronor?!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

Lindström: Det mest meklämande tycker jag är hur man resonerar före säsongen, när man bygger laget... Man har klart att man tappar Svedberg. Ekholm å Andersén. Man ersätter Svedberg, som seriens bästa målvakt i slutspelet, med Rahm... Inte stått en match på två år, och med ett förflutet som dopad! VARFÖR?!? Å det av en sportchef som själv var målvakt som aktiv...

Man förväntar sig att LJ ska "ta över" Ekholms poängproduktion trots en oerhört svag säsong året innan. En i Elitserien oprövad Dennis Persson ska kliva in å ersätta lagets kanske tryggaste defensiva klippa, Andersén... Plus att man förväntar sig att Löf ska ta en plats bland de 5 backarna och att Berglind (som hade överlägset sämst +/- statistik av alla i ALLSVENSKANS sämsta lag året före!!!) och Djoos som visserligen varit duktig i J20 ska ta en 6:e 7:e backplats... Det är för naivt å tro att det bara ska flyta på!

Bertil, Sunqen, LJ, Gunde å i värsta fall Dennis skulle kunna varit en stomme. Med Löf och Berglind som fått variera sig som 6:e å 7:e back för att få ES-rutinen dom saknar, Djoos har haft ett år till i J20, vilket jag tror inte skulle skada honom nämnvärt. Men det verkar vara en jävla hets att flytta upp juniorer, sen om dom är redo spelar mindre roll. Men dom ska flyttas upp!! o_O

Sen när DP blev skadad i match två och man visste att det skulle bli lång frånvaro skulle han naturligtvis ha ersatts per omgående, likaså LJ skulle ersatts när han fick sin diagnos. Då kom Cody in, vi är fortfarande 1 "stom-back" kort samtidigt som Bertil blir skadad och det är också resten av säsongen. Då är vi 2 "stom-backar" kort nu, å försvinner Cody nu då, så är det tre för lite!! Så från utgångsläget är det Sunqen å Gunde och DP som är stommen bland backarna, det är för uselt det!!

Mikko Luoma i HV har varit deras sjunde back och många gånger bänkad, han skulle fan vara näst bäste back i Brynäs efter Gunde! Sad but true! Då spelar det ingen roll om dom lyfter upp 150 spelare från J20 varje år om det inte blir nåt av dom... "Vi lyfter minsann fram våra juniorer, det blir inget av dom just, men vi lyfter fram dom"...

Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Den här tiden påminner mig om tidigare tuffa år med Brynäs. Skillnaden nu är att jag förr i tiden kunde vara stolt Brynäsare nu känner jag mig allvarligt talat sviken utav laget, allvarligt talat, Rahm,Sunken,Persson,Widing,Nordan,Lauritz,Johansson,Olles,Granström och Lavander. Vad fan håller ni på med? Tänk alla pengar fansen lägger varenda match och resor över hela Sverige.
Kommentera