Brynäs IF

713372 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549164

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
Har precis sett matchen och det blev ju som jag skrev tidigare idag att vi var chanslösa och det var vi dock hade jag fel om resultatet jag tippade ju 0-7 och det blev 2-6 riktigt starkt av Brynäs där!
Stackars publik som betalar pengar för att se skiten!

Avgå Sundlöv och TJ in med nytt nu!
Ge oss 2 nya backar 2 nya forwards och en ny målvakt för det här laget håller inte!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

foppa78:

håller med dig foppa in med ny tänk o då menar jag tränare några spelare. har skrivit på gd match blogg om de men då tycker inte dom att jonsson gör något fel. men han ändrar inte mycket i femmorna o jag tror han kört fast eller inte är så duktig som många tror. nä in med något nytt.

Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

Jag tycker egentligen inte att Brynäs gjorde någon urusel match mot Skellefteå. Arbetsinsatsen var klart godkänt och de grova förlustsiffrorna berodde snarare på att Skellefteå var jävligt bra.

I förlustmatchen mot HV slarvade Brynäs otroligt mycket och HV behövde egentligen bara utnyttja Brynäs misstag för att vinna. Mot Skellefteå var det annorlunda. När Skellefteå skruvade upp tempot hängde inte Brynäs med överhuvudtaget. Man hade behövt en gedigen målvaktsinsats och en otrolig effektivet för att ha en chans i den här matchen. Det hade man i första perioden men inte därefter.

Järnkrok och Lindholm fick inte riktigt till det, men deras kedja fick ett spelmässigt lyft när Granström tog Molins plats. Molin har utvecklats anmärkningsvärt lite, och frågan är hur länge man ska fortsätta ge honom chansen istället för andra juniorer. Snart uppe i 50 ES-matcher och ingen utveckling. Det är sällan man ser, om man säger så. Alexander Lindgren har redan visat stora framsteg och i dagsläget känns han som ett bättre alternativ än Nordquist, även om jag misstänker att Nordquists dåliga form delvis har med hans fysiska form att göra.

För övrigt anmärkningsvärt att Skellefteå gjorde 6 mål i spel med lika många spelare på isen. Brynäsbackar som var inne vid målen:
1-1: Löf, Persson
1-2: Berglind, Styrman
1-3: Löf, Sundqvist
2-4: Persson, Gunderson
2-5: Löf, Sundqvist
2-6: Löf, Persson


+
Victor Berglind. Brynäs bästa back i matchen, även om konkurrensen inte var överväldigande. Han vågade spela sitt spel och han kommer att verkligen att behövas nu när Franson verkar lämna.

+
Jesper Ollas. Han var heltaggad. Flera riktigt bra byten.

Redigerad kommentar

Kommentera