Brynäs IF

715912 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549575

Sv: A propósito de nada

Bad_Brett: Men herregud...

Själva poängen med bojkotten var ju att man inte ville riskera att dom lockoutade NHL-spelarna med absolut säkerhet skulle återvända så fort lockouten upphörde.
Och vilka spelare talar vi isf om, dvs som med säkerhet skulle tvingas tillbaka till sitt NHL-lag när lockouten upphört?
Jo: alla som har gällande kontrakt.
Varför tror du att Sundlöv och HGK sitter och hänvisar till att man faktiskt värvade en ickekontrakterad spelare, om HL inte skulle ha haft den motiveringen som ett av sina krav för bojkotten?

Eftersom Franson inte hade nåt gällande kontrakt, inte ens var lockoutad och dessutom signa för resten av säsongen så begriper jag inte hur du fortfarande kan sitta och yra om Rögle och artistkontrakt, precis som om det har nåt med saken att göra.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Bad_Brett: Om nu överenskommelsen gällt inte bara NHL-kontrakterade spelare. Hur tycker du i så fall att Växjö agerat i fallet Mika Männikö, som var inne på korttidskontrakt i höstas? Vari ligger skillnaden?

Det stora problemet är att HL inte sett till att alla vet vad som är överenskommet, men många tror sig veta.

Såna som Öman borde inte gnälla på Brynäs eller andra klubbar. Han borde gnälla på HL (av vilken han själv är en del).

Kommentera

Sv: A propósito de nada

Huge:

Han verkar nyanserad och påläst Växjös ordförande. Var det 0kr eller 7 kr?

"– De fick väl sju spänn eller något för Franson. Eller till och med noll. Det är en bluff alltihop. De har inte fått några pengar för honom. Det är bullshit. Det får inte gå till på det här viset. För andra klubbar som är på slutspelsplats spelar det ingen roll men för Rögle, Timrå, AIK och oss... Det är så själviskt. Så egoistiskt."

Kommentera