Brynäs IF

717541 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549582

Sv: A propósito de nada

Bad_Brett: Om nu överenskommelsen gällt inte bara NHL-kontrakterade spelare. Hur tycker du i så fall att Växjö agerat i fallet Mika Männikö, som var inne på korttidskontrakt i höstas? Vari ligger skillnaden?

Det stora problemet är att HL inte sett till att alla vet vad som är överenskommet, men många tror sig veta.

Såna som Öman borde inte gnälla på Brynäs eller andra klubbar. Han borde gnälla på HL (av vilken han själv är en del).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Stratan:

Det många verkar missa i det här fallet är att jag inte vill straffa Brynäs eller något annat lag för den delen. Jag tycker att man ska få ta in vilka spelare man vill. Överlag tycker jag att överenskommelsen om att artistspelare ska stanna hela säsongen är bra, men i ärlighetens namn, varför skulle jag bli upprörd för att ni plockar in en spelare under en tid då bland annat Jonsson, Bertilsson och Djoos saknas?

Vi hade kunnat nöja oss där, men tyvärr envisas ni med att måla in er i ett hörn genom att fortsätta hävda att att MoDo och Frölunda är fuskare, men att Brynäs minsann har gjort helt rätt. Ja, Videll-affärren var också konstig, precis som Växjös värvning av Männikkö eller AIK's värvning av Björn Melin.

Det jag vänder mig emot är att folk står och skriker "fuskare" till två av lagen, trots att uppenbarligen i princip alla lag har valt att göra vissa fritolkningar.

Kommentera