Brynäs IF

713418 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1549781

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

Lindström: Saxat ur GD:

"Han ondgör sig över att Brynäs saknar heder och moral, med mera – allt det där kan ni läsa om här intill.

Men faktum är att Anders Öman själv i ett tidigare skede av säsongen sade sig vara beredd att kasta överenskommelsen överbord.

Så här sade han till Smålandsposten den sjunde oktober:

– Vi kan hamna i en situation där vi måste bryta överenskommelsen, eftersom spelare på den nivå vi söker är svåra att hitta utanför NHL."

 

 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

Anders Öman påstar att det här hindrar svensk hockey! Men vad gör inte 10 utländska spelare, hindrar inte det för svensk hockey?  Pajas är bara förnamnet på den här karln.

Det roliga är att lagen som klagar är dom som ligger i bottenträsket. Dom ser sin chans att få dra minus poäng på de lagen ovanför.

Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!
sylf: Haha, så mkt för Ömans moral....
Kommentera

Sv: Bif - SAIK 130112, finalrepris!

Bra att han kom ut ur garderoben. Då vet man vem som är frontfigur för det mest hockeyfientliga beslut som tagits inom svensk ishockey. Anders Öhman är beredd på att ta på sej ansvaret för att svenska hockeyälskare förvägrats att se några av de största stjärnor som svensk idrott fått fram. Högst sannolikt sista chansen för flera av dem dessutom. Svenskfostrade världsartister som helst av allt velat spela för sina moderföreningar och visa upp sej för sina fans. Öhman bjuder hellre den svenska publiken att se överåriga tjecker, slovaker och finnar som ingen minns namnen på och som inkräktar på svenska juniorers möjlighet att bli nya Zätas, Bäckis och Sedins. Anders Öhman har gett den svenska hockeyns dödsfiende ett ansikte. Hockeyligan värnar inte svensk ishockey. Hockeyligan värnar Hockeyligan och hockeybyråkrater som Anders Öhman.

Kommentera