Brynäs IF

715238 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1554581

Sv: SILLY SEASON 13/14

HappyX3: Ska man köra en säsong till med icke-presterande fd. "stjärnor" från dagen trupp (DW-JN-SL)?

Ollas är mer intressant att behålla i mina ögon, han är mellan varven bra och nyttig, tror att han i säsong 3 i rätt omgivning kan växa till en spelare som tillhör truppens stomme.

Granström önskar jag mer av än i dagsläget. Likaså saknar jag utveckling hos Emil Molin, hoppas han inte blir en Emil Sandin, om Emil är kvar vill jag se rejäl utveckling nästa säsong...

Backuppsättningen du räknar upp är i mina ögon inte mycket bättre än dagens, om man tar till skador som i dagsläget så framstår den om möjligt både sämre och smalare!?

Rensfeldt är väl inte sämre än många i dagens Brynäs, för tillfället, så varför inte bygga laget mer genom att ta tillbaka unga spelare från organisationen som har fått lite seniorhockey i sig på annat håll (som Enterfeldt i år)...

Nyförvärven i sig som du nämner låter väl bra, men vart får vi backtyngd och bredd i vår svagaste lagdel?

Jag anser att vi måste ersätta förra årets flyktade spelare nästa säsong, eftersom det fuskats denna säsong, så försvinner kroken, ska vi förutom att ersätta honom, även ersätta Silfverberg, och försvinner Jonsson och Styrman ska vi även ersätta Ekholm och Anderssen — vi måste bli starkare/bättre/tyngre, inte endast bredare i antal på papperet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
DavyDjoos: Gillar tanken med gamla brynäsare. Jag har kollat lite på eliteprospects och det finns ju massor med intressanta spelare.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14

DavyDjoos:  Nordquist, Lauritzen och Widing  har kontrakt över nästa säsong och har svårt att se att dom kommer bli utköpta. därför är dom med i min trupp. Ollas tycker även jag är en duktig spelare som säkerligen kan få förlängt, truppen jag visade är ganska smal så kan nog mkt väl förlängas där =) 

Gunderson och Heitanen är duktiga i PP, kan göra mål och även duktig bakåt.
Bertilsson kommer tillbax och är lite elakare, Sunkens C försvinner så kanske även han kan börja spela sitt spel igen. Persson har potential och kan bli den backen vi vill ha. Löf, Djoos, Berglind, Nördstebö, Westberg och allt vad dom heter får slåss om sista platsen, bara övriga 5 spelare håller så får dessa dela på sista backplatsen. 


Måste vara effektiv, alltså inte värva backar utifall någon bli skadad =)
Tror absolut att den backuppsättningen kan klara av att ta laget till ett Guld, emot att ingen skadar sig.

kan också hålla med dig att det fuskades i år, men tror det beror på att vissa spelare har under presterat. Både Lauritzen och Widing ska ju vara landslagsspelare och det har dom inte uppträtt efter, så skulle dom varit det skulle det varit stor skillnad. sen SÅ har ju många unga backar fått mkt mer speltid än dom kanske skulle haft, men det har gett dom bra rutin till nästa säs =)

Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14

Fyra förändringar vill jag se, okunnig läktarcoach som jag är:

1. En väldigt prioriterad värvning måste ju vara att få in åtminstone en, helst två, rejäla elaka backar som andra lag hatar att möta. Jag tänker en Frögren-typ, som alla vi skulle älska och andra avsky.

2. Ett starkare målvaktspar måste vi ha.

3. Ytterligare en, helst två, riktigt bra målskyttar måste in.

4. Järnkrok försvinner. Han måste ersättas. Inte av någon junis, utan en etablerad spelare av högsta ES-klass.

Så...svårare är det inte att vara sportchef i Sveriges finaste lag!!!

Kommentera