Brynäs IF

710626 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1557150

Sv: SILLY SEASON 13/14

Linus Wickman:Sorry där! Min alfabetism slog in när jag kolla in Jockes kontraktår å trodde han satt på utgående. Markström?! Ger han upp NHL tror du? Om han gör det så tar vi ju han alla dar i veckan, såklart! :)

Blomqvist och Ryno... Ja, dom har floppat tidigare, men eftersom att Sundlöv verkar ha pippi på att värva just såna spelare och det har ju värvats nån leksing genom året så jag tog med dom bara för att dom var såna spelare Sundlöv håller koll på. Å i AS verkar dom ju gå som tåget! Ollas, Granström, Johansson har ju också plockats från AS så det kanske kan va nåt å chansa med?! Ja, jag vet inte men...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: markström är väldigt envis så chansen att han ger upp NHL är nog väldigt liten. Annars skulle jag vilja ha haugen från dynamo Minsk. Han som jagades lite förra säsongen av Brynäs. Känns som han och pecka har och kan göra stor succé. Att värva Dixon blir nog svårt. Gav man inte han ett kontrakt på typ 250k förut och han sa nej? Men en sniper behövs absolut, samt en ny spelfördelare som ersätter kroken. Mina val var Rasmussen från Växjö men han förlängde nyligen. Så sundlöv måste scouta någon kanadensare som kan bära laget. Nicklas Danielsson som snipern hade inte suttit fel heller.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14

Anders Blank: "Ollas, Granström, Johansson har ju också plockats från AS"

Kommentera