Brynäs IF

714333 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1557151

Sv: SILLY SEASON 13/14

Carl Lejonkräk:Dixon sitter på utgående kontrakt med Yaroslavl... Gick dit från Ässät där han gjorde 1p/match. Dyr?! Ja, säkert... Men en tänkt förstecenter måste få kosta lite anser jag och börjar man sniffa på 1p/m så är han värd nån krona å!

Dyrt å b(r)yta kontrakt... Ja, det kan det ju vara. Men anser klubben att dom inte fungerar i laget så läre man väl göra nåt? Rahm kan ju inte/bör inte ha ett sånt fett kontrakt då han inte spelat på 2 år, borde ju ha nåt form av rookiekontrakt eller nåt.
Widde å Nordan tjänar säkert skapligt, men förklarar klubben läget så kanske nån av dom går med på en flytt å, en nytändning!? Kontrakt har väl brutits förr?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Anders Blank: Ja Dixon vore definitivt kul att se i Brynäs igen och är han tillgänglig så varför inte prova med ett bud. Rahm/Honken funkar i alla fall inte en säsong till och det vore kanske inte heller fel att ersätta Honken och köra med Rahm som andrekeeper heller, Däremot så håller jag inte med om att vi ska göra oss av med Widing och Nordan för de har kapacitet definitivt.
Kommentera