Brynäs IF

716921 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1558886

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Peja: börja se matcher innan du jämför de två
Silfverberg visar kyla, är också extremt nära att göra mål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäsare i Nordamerika
Gurra88: "börja se matcher innan du jämför de två
Silfverberg visar kyla, är också extremt nära att göra mål."

Jag har inga problem med att kommentera en assist som jag har sett flertalet gånger i repris från olika vinklar. Noterade även att Silfverberg stod för en jättemiss. Däremot kommenterar jag inte Silfverbergs insats i sin helhet, eftersom jag inte såg matchen.

Nu gällde ju dock "jämförelsen" (om man ens ska kalla det för jämförelse) hur många poäng de stod för i sina respektive matcher. Att jämföra poängskörder har jag - hör och häpna - inga problem att göra genom att se endast stats. Av någon outgrundlig anledning tvivlar jag på att du har en effektivare metod att jämföra poängskörder än att kolla på hur många poäng spelarna har gjort.

Sen kan ju inte heller du jämföra Silfverbergs och Fransons insatser, eftersom du knappast såg båda deras matcher natten till idag, med tanke på att de till stora delar spelade samtidigt...

Imorgon ska jag se & förhoppningsvis njuta av Fransons spel i Maple Leafs.

Som jag har skrivit flera gånger tidigare (utan att du har fattat det) är det dock omöjligt att få en komplett bild av spelarinsatser när man ser matcherna på tv. Det är en helt annan sak att se matcher live.

Redigerad kommentar

Kommentera