Brynäs IF

714118 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1559368

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!

Huge: Jo, jag förstår det, men du förstår säkert min poäng också.
Gällande TJ skulle jag vilja vända på det. En tränare som ställs inför sin första riktigt stora framgång skulle jag vilja säga, hur hanterar man efterbörden av det? Hur motiverar man spelarna efter det?
Motgången är just ett resultat av att han inte riktigt haft den erfarenheten tycker jag.
En nyttig läxa som säkert kommer göra TJ till en bättre tränare framöver.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BRYNÄS IF SM-GULD 2012!
Huss: TJ måste ha insett att årets material säkert passade för vårt spelsätt men att det helt enkelt var av sämre kvalitet, utan att fördenskull vara direkt dåligt.
Tror inte att det hade varit så lyckat att helt plötsligt börja spela mer defensivt och ändra det grundläggande spelkonceptet, iom att skadorna kom och problemen sen bara fortsatte.
Vi har helt enkelt inte material för att helt plötsligt börja spela annorlunda, därför har TJ fortsatt med att försöka fortsätta med det grundspel vi nött in och som ändå sitter där.
Men som du säger: inget ont som inte har nåt gott med sig:en nyttiga läxa och nåt att dra lärdom av inför nästa säsong, om inte annat.
Sen tror jag inte att det behövs så mkt för att vi ska komma ur den här svackan, kapaciteten finns helt klart att spela betydligt bättre än så här.
Om det sen räcker mot topplagen i ett ev slutspel återstår att se.
Gamlingarna som hittills varit relativt anonyma lär iaf vakna till liv, det är jag rätt så säker på.
Kommentera