Brynäs IF

714091 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1559972

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13

Slajsarn: En riktig skitsäsong det här på alla fronter, så otroligt bittert. Alternativet att vi hade startat skit för att få ihop grejerna på slutet är fan så mycket bättre en detta. Visst finns fortfarande möjligheter till att vi kniper en slutspelsplats men om så är fallet så krävs ett mirakel för att vi inte ska bli avklädda och förnedrade på bästa sändningstid av Skellefteå eller HV eller vilka det nu skulle kunna tänkas bli. TJ lovar att vi kommer att bli farliga i ett slutspel men tillåt mig att tvivla för detta lag verkar ha gått i väggen likt Lars Håland i en VM-stafett på skidor en gång i tiden.

Igår mådde jag prima vid 2-1 ledning och när vi pressade på för utökad ledning men vid 2-2 VISSTE jag att detta barkade käpp rätt åt helvete och bonuspinnen blev just bara en bonuspinne, fy fan! På lördag är vi underdogs så att det skriker om det och det är nog just på lördag som det är vinna eller försvinna.

Alla sågningar av lag och ledning från er här på forumet är fullständigt berättiga en dag som denna och jag ställer in mig i ledet och kommer inte att säga nej om jag skulle få möjligheten att vara med att kasta ruttna ägg på Brynäs spelare och ledare och skrika "SKÄRPNING" rakt i örat på alla som var med om att tilllåta Timrå åka hem med två poäng från hockeorgelns Läkerol Arena. För en galning som mig så lever hoppet så länge det finns liv och på lördag så kommer jag att vara laddad igen och sitta framför TVn som det fån jag är och hoppas och även tro på att det är vändningen jag kommer att få se. Jag ger fan inte upp innan loppet är 100% kört och säsongen officiellt är över. Dax att varva upp Brynäs IF!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK den 12/2-13
Carl Lejonkräk: Om du får möjligheten att kasta ägg?? Det är väl bara att kasta det! Eller tror du dom kommer att utlysa en äggkastardag till din ära?
Kommentera