Brynäs IF

713750 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1560865

Sv: Brynäs till KHL
Peja: Det handlar inte om hockey, det handlar om Event och PR. London är en stor region med otroligt mycket människor och kan man visa upp en bra liga så kommer intresset finnas.  Så som det ser ut idag är det bara massa rallare som åker runt och slåss men så var det väl i norge för några år sen? och där går det framåt.. Tittar man i Frankrike har dom en serie och det finns ett intresse för hockey, dom spelar i bland i A-VM osv. Att ha ett lag ifrån Paris, Marseille osv i en stor aktraktiv liga skulle locka både publik och sponsorer vilket lockar spelare. 

Barcelona har idag ett av europas (och världens) bästa klubblag i fotboll och Handboll och ett av europas bästa basketlag. Skulle de få en chans att ha ett lag i en aktraktiv liga så finn stora möjligheter för intresse från både sponsorer och fans.. Detta kommer inte ske över en natt men inom 15-20 år tror jag absolut att intresset för Ishockey i europa kommer öka kraftigt. Sporten är idag för stor för de grunder som den i dag står på. Krävs fler nationers intresse för att fler ungdomar ska komma fram för att bredda hockey..

Brynäs tog SM-Guld ifjol så visst finns nog kompetens. Sen att det går dåligt vissa säsonger hör tyvärr till sporten.. Men åter igen, det handlar ingetligen inte om att ettablera ett lag i europa utan hur ska vi kunna konkurrera med de bästa i europa?? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs till KHL
HappyX3: Visst är det bra med visioner och nya idéer, men det måste samtidigt finnas en rimlig portion av verklighetsuppfattning i det hela.
Peja kommer nog sanningen närmast i det här fallet.
Speciellt när det gäller England och Frankrike, två länder där hockey på högre nivå sannolikt aldrig kommer att få nåt fotfäste.
Annars är det väl i princip inget fel på förslaget att utveckla samarbetet och utöka hockeyfamiljen överlag sas.
Kommentera