Brynäs IF

710634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1564003

Sv: SILLY SEASON 13/14

Det har postats förut, men allt mer aktuellt nu.

Spelare med kontrakt nästa säsong:

MV1: Rahm

B1: Bertilsson
B2: Djoos
B3: Gunderson
B4: Jacobsson
B5: Löf
B6: Persson
B6: Sundqvist

C1: Enterfeldt
C2: Granström
C3: Nordquist

F1: Harju
F2: Laurtizen
F3: Lindholm
F4: Ollas
F5: Thuresson
F6: Widing

. . .

Kontrakt som går ut:

MV: Honken

B: Berglind
B: Jonsson
B: Styrman

C: Hansen
C: Järnkrok (lån)
C: Lindgren

F: Johansson
F: Lavander
F: Wännström (lån)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Peja: Om man utgår från att inget kontrakt bryts så är det alltså en målvakt, en back å en center å två forwards som ska tas in. Drömmen på målvaktsplatsen är ju såklart Markström, men det är väl knappast troligt. Känns som att Markström/Rahm är bättre än Honken/Rahm. Helst hade jag äl sett en utlåning av Rahm till AS å försökt fått hem Jocke från SAIK.
På backplats vill jag se nån i Hietanen/Ekholm klass. Inga fler juniorer in nu för har vi Djoos som är under 20 även nästa år får det fan räcka. Nörstebö får vara back-up även nästa år, vi såg ju ikväll vilken snyggt framspel till HV:s 3-2...
Stephen Dixon vill jag se som nästa års förstecenter oavsett om Järnkrok sticker till Detroit eller inte. Stannar han får Granis agera ytterforward istället bara. Å beroende på kroken då så ska det in en eller två forwards... Brodin misstänker jag är klar så blir väl det då.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Peja: Återigen så tror jag inte att det bryts några kontrakt men om det händer så vill jag ha bort Rahm, Löf, Nordan, Lauritzen av de som har kontrakt och att det ska skrivas nya med Honken och Lindgren.
Kommentera