Brynäs IF

714048 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1566296

Sv: SLUTSPEL 2013!

En sak som talar för Brynäs i ett slutspel är att vi har många spelare som "älskar" sånna matcher. ifjol lyfte sig bide Granström, Ollas, Lavader, Johansson, Widing och Wännström i ett slutspel. Granström och Wännström såg väligt heta ut redan igår mot AIK och Ollas har sätt het ut senaste veckan, kan sen Widde och Johansson komma igång så! Sen har vi värvat Thuresson och Enterfeldt som båda två också är spelare som jag tror passa i ett slutspel (kamphockey och adrenalin). Så kan vi spela ett defensivt spel mot SAIK och utnyttja dessa slutspelsgossar så finns det en liten chans till avancemang iaf! 

Harju - Enterfeldt - Ollas
Thuresson - Järnkrok - Wännström
Lindholm - Lindgren - Widing(Larsson)
Johansson - Hansen - Granström ( Johansson-Granström-Widing).

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLUTSPEL 2013!

HappyX3: Är det möjligt att Skellefteå skulle välja Modo i slutspelet? Chansen är minimal givetvis men våra möjligheter skulle öka om vi kunde få Luleå. Skellefteå imponerar på alla plan:

"Inför den sista omgången är Skellefteå seriens bästa hemmalag, bortalag, boxplay-lag och tekningslag. SAIK är också seriens mest effektiva lag. Västerbottenslaget ligger vidare tvåa i den totala målvaktsstatistiken."

Kommentera