Brynäs IF

715746 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1567332

Sv: SLUTSPEL 2013!
AIK har inte haft så många "stjärnor" (rosén och Gynge gjorde det dock bra ifjol) utan många gnuggare. Gnuggare brukar vara väldigt bra i slutspel just med täta matcher, samt så måste ju självklart Fasth ha stort creed. Men vi i Brynäs har också många "gnuggare" Enterfeldt, Granström, Ollas, Johansson, Wännström, Widing och Lavander. Vissa av dessa spekare har haft svårt att hitta en roll i Elitserien (Granström och johansson främst) men dessa kommer passa perfekt i ett slutspel!

Vi har chans emot SAIK, men då måste vi göra en bra första match, gör SAIK mycket mål i första matchen kommer vi få sjuka hjärnspöken medans dom kommer köra på. Kan vi hålla nere siffrorna i första matchen tror jag vi har stor chans på avancemang. Självklart vill jag att vi vinner första, men viktigaste är somsagt att släppa in lite mål och visa att vi är svårköpta (y).


Sen en fråga, kan inte tänka på annat än SAIK-BIF om det är ju många dagar kvar!! hur fan gör ni för att stilla denna abstinens?! SLUTSPEL! 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLUTSPEL 2013!

HappyX3:

Här på HS märks tydligt att hockeyabstinensen kan va svår att hantera ;-)

Inför slutspelsstarten känns det som vi har allt att vinna, SAIK stora favoriter och hoppas verkligen dom känner sig som sådana. Flera detaljer måste naturligtvis falla på plats och några av våra spelare måste varva upp ett snäpp eller två....

Om Widing är säsongens stora frågetecken så tycker jag även att Martin Johansson är dåligt utnyttjad.... med sin snabbhet borde han kunna ta sig runt de flesta backarna lite oftare.... lite märkligt.

Kommentera

Sv: SLUTSPEL 2013!
Hur vill ni att backparen ska se ut när kvarten drar igång?
Kommentera

Sv: SLUTSPEL 2013!
HappyX3: Kan man bara hålla sig kalla och inte börja tokchecka igen med en vidöppen mittzon som följd har man förstås en chans. Och att man inte lägger en massa puckar på mål "bara-för-att", det ger bara spelvändninngar och då har saik det som i en liten ask. Det idealiska vore 45-15 i skott men typ 1-2 eller 0-1 i mål. Kanske går få in lite frustration på köpet...
Kommentera