Brynäs IF

713679 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1568516

Sv: SLUTSPEL 2013!
Steenm: "Snål och snål, alla kanske inte har samma inkomst som du själv? Även om du inte tycker det är dyrt för familjer så är det åtminstone det för mig. Då är dessa "olagliga streams" räddaren i nöden. Hoppas du njuter där i VIP-logen ikväll :)"

Du borde läsa mina inlägg bättre. Jag skrev uttryckligen att jag håller med om att biljettpriserna är höga, men att det inte är så dyrt som du skrev. Du hävdade att den billigaste sittplatsbiljetten går på 240 sek vilket var en förbannad lögn. Du borde verkligen ta reda på vad biljetter kostar innan du drar slutsatsen att det är för dyrt.
 
Jovisst, olagliga streams kanske är räddaren i nöden för den som är urfattig. Eller just det, då har man nog varken råd med internet eller dator. Men jag har full respekt och förståelse för att det finns personer som inte är beredda att lägga en enda krona på Brynäs. Att Supporta Brynäs är ingen medborglig plikt. Det blir däremot komiskt när folk kräver massa av klubben om de själva inte är beredda att bidra med en enda krona.

Sen tvivlar jag på att det finns något större samband mellan inkomst och de som streamar istället för köper matcherna. Min erfarenhet är att dessa personer är mer "ta än ge" även i andra sammanhang, men jag kan såklart ha fel. Det finns folk här som bor i Gävle och som streamar varenda match eftersom "de inte har råd" att köpa biljetter. När jag erbjuder dessa personer fribiljetter tackar de alltid nej på grund av bekvämlighet. Ni vet vilka ni är. Så jag tror nog att bekvämlighet och snålhet också kan vara faktorer, men visst finns det säkert folk som är helt urfattiga också.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SLUTSPEL 2013!
Peja: Jaha? Tack för den åsiktsromanen. :)
Kommentera