Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1569681

Sv: A propósito de nada
Spännande att Domarna ser att en otajmad snedträffande tackling på isen är värre än en Speering på en som sitter helt oförberedd på avbytarbänken...
Jacobsson 6 matcher
Jämtin 0 matcher
Vart är logiken???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Logiken är kanske att Jämtins tilltag inte var farligt utan endast ett litet pet med klubban medan Jacobssons tilltag var livsfarligt. Sen är det rena lotteriet det där med avstängningar, men håller sig spelarna till reglerna så får de i alla fall inga straff alls.
Kommentera

Sv: A propósito de nada

70 Rodrigues: "Spännande att Domarna ser att en otajmad snedträffande tackling på isen är värre än en Speering på en som sitter helt oförberedd på avbytarbänken...
Jacobsson 6 matcher
Jämtin 0 matcher
Vart är logiken???"

Logiken är att spelaren i båset inte blev skadad, hade han blivt det hade de dömt match penelty och då fått flera matchers avstänging.

Om det vid Jacobssons tacklng inte hade blivit huvudskada hade det förmodligen dömts 2 min för interferens.

Låter rätt logiskt tycker jag.

Kommentera

Sv: A propósito de nada

70 Rodrigues:

Tyvärr finns varken logik eller konsekvens med bestraffningar..... personligen skulle jag vilja ha bort ALLA slag med klubban.... dom är till 98% helt medvetet utfört och är endast till för att skada eller förstöra spelet.

Genom att ha en övergångsperiod med utvisning på alla kroppsberöringar med klubban så skulle spelare få lita till sin skridskoåkning o teknik.... dessutom skulle vi få se mer tacklingar tror jag.... utan möjligheten att ta klubban till hjälp så måste ju man ju börja lära ut tacklingskonsten igen.

Kommentera