Brynäs IF

714889 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1571118

Sv: SILLY SEASON 13/14
Zappaholic:

Jo jag har nog för höga förhoppningar. Är dessutom lite sur och grinig idag. :) Lite frustrerande att Brynäs och Sundlöv ska vara så jävla lagom jämt. Hade varit kul med ett riktigt YES som reaktion när ett nyförvärv presenterades.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14
Johan Norrström: Tycker att du har vettiga synpunkter. Känns det inte som om Sundlöv dessutom hela tiden bygger för framtiden? In med unga hungriga spelare som kan utvecklas. Inget fel i sig. Men som ES funkar idag är det långsiktiga upplägget lite känsligt. Alla unga som gör en hyfsad säsong drar ju till NHL/AHL. Jag tror vi behöver två riktigt etablerade målskyttar i 26-30-årsåldern som vi vet att vi får behålla i tre år. Plus en målvakt då. Har man inte två bra målvakter är man rökt.
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Johan Norrström: vi har inte värvat klart än. Så dont worry be happy ;-)
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Johan Norrström: Man får väl betrakta nyförvärven hittills (Kilström, Rödin, Brodin) som gedigna, utvecklingsbara spelare som gör att laget får fler spelare som kan gå in och tillföra. I kvartsfinalserien mot Skellefteå blev det uppenbart att Brynäs hade ett väldigt litet antal klasspelare i jämförelse med Skellefteå.

Även när Brynäs fick bort "de stora namnen", typ Holloway, så kunde spelare som Emanuelsson, Arvidsson etc komma in och spela riktigt bra. De hade fler spelare som verkligen tillförde. Det är den typen av bredd som man behöver för att de bästa spelarna ska avlastas. Men det är uppenbart att Sundlöv måste lyckas med de transatlantiska värvningarna som ju är tilltänkta spetsspelare.

Redigerad kommentar

Kommentera