Brynäs IF

710483 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1579969

Sv: SILLY SEASON 13/14

Det är bara att konstatera att vår SC kör med hängslen och livrem i sina tankar om kommande säsongs nyförvärv...

Från scratch talade han om 2 nordamerikanska forwards, punkt.
Och i intervjun förra veckan var det fortfarande 2 nordamerikanska forwards oavsett vad som skulle hända med Rödins vara eller icke vara i Brynäs. Tidigare har han även hävdat 2 nordamerikanska forwards oavsett Järnkroks vara eller icke vara.

Således borde det fortfarande vara så att det är 2 nordamerikanska forwards som ska in. Om han nu inte gör en kovändning IGEN och myglar undan Rödin som en av de här forwardsen IFRÅN nordamerika (AHL). Då kan han ju fortfarande gå med ryggen fri då han värvat två från nordamerika även om Rödin nu inte ÄR nordamerikan.

Vänta å se säger alla JA-sägare, ja visst, va fan har vi å välja på?
Han gör väl som han vill, som alltid, går sin egen väg...

Men tänk OM han redan från slutet av den här säsongen hade gått ut och sagt:
- Vi SKA värva två transatlantiska forwards.
- Vi SKA stärka upp på backsidan.
- De som anländer ska vara mer poängstarka/fysiskt starka än dom som lämnar.

Om man sen visste att man kunde lita på detta så hade man kunnat vänta ända fram tills öppet hus, men som det är nu vet man ju att Sundlöv kan ändra på sina "mål" om nyförvärv flera gånger på vägen. Det är ju så frustrerande så det finns inte.

Ingen, jag säger INGEN, kan vara nöjd med hans eller lagets insats under säsongen som gick. Regerande svenska mästare. Man tappar Silfverberg, Larsson, Andersén, Ekholm och Svedberg m.fl. Spelare som skulle lira i första linan i vilket lag som helst... Plockar in Harju, Enterfeldt, Dennis Persson och en f.d. dopingavstängd målvakt. HUR han tänkte där har jag funderat på länge och ännu inte fått nåt bra uppslag som svar...

Sen kan man skylla på skador hit och skador dit! Men det blir skador under ett år, så är det och dom måste ersättas med likvärdiga spelare!
Finns väl ingen som räknar med att Djoos skulle täcka upp för LJ när hans reumatism uppdagades, eller att Nörstebö skulle kunna kliva in för Bertilsson fullvärdigt? En åt helvete för svag backuppsättning redan innan seriestart som var otroligt känslig för skador, det vet man på förhand. Men man ersätter inte de skadade spelarna förrän det är, som jag ser det, för sent. Åt helvete för sent. Tveksam backuppsättning, om möjligt ännu tveksammare målvaktsuppsättning. Då spelar det liksom inte sån stor roll vad du har framåt om det inte känns tryggt och säkert bakåt. Enkelt kan tyckas för gemene supporter (möjligen inte Huge då), men inte för en sportchef hos de regerande svenska mästarna...

Kommentera

Svarskommentarer