Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1583911

Sv: SILLY SEASON 13/14
Honken: Det där håller fortfarande inte :) då säger man i princip att alla spelare är likgiltiga och förutsätter att typ AIK också har bra chans till SM-guld, jag kan döma ut dom redan nu, det har dom inte.. På samma sätt kan jag säga att Nokelainen inte kommer vara i närheten av lika bra offensivt som Lindholm och på det enkla planet säga att han inte är en bra värvning om han ska ersätta Lindholm. Att man dessutom varit och nosat på anfallare som Dixon och Omark, som har offensiven som sin uppsida, gör att värvningen är ännu mer enklare att döma på förhand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 13/14

Självklart kan man vrida på saker och ting och se det från olika håll, visst hade jag oxå helst sett en värvning där poängproduktionen bländat mig, och visst finns en viss oro hos mig oxå när det gäller den offensiva biten. Däremot tycker jag många kastar sig på motorsågen lite väl fort. Jag avvaktar och vill först se resultatet av vad LAGET presterar.

Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14
Rodrigo: Tycker Lindblom borde testas omgående, har ju onekligen näsa för mål. Kan bli ett utropstecken om man vågar satsa
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 13/14

På samma sätt borde man ju inte heller hylla en värvning. Hade vi värvat Malkin skulle man isåfall inte heller kunna hylla värvningen på förhand, för vi borde ju låta han spela först innan vi vet om värvningen är bra eller inte.

Det är ju liksom solklart på förhand att det hade varit en bra värvning. Det finns inget snack om saken, oavsett om vi sett honom spela i en Brynäs-tröja eller inte.

Kommentera