Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1585810

Sv: Försäsongsmatcher 2013

Gurra88:

Förutsättningarna ändrades ju..... tror du Sundlöv räknade med darrigt försvar, och att Rahm skadade sig tidigt?

Hur ofta tror du att ALLA samtidigt är hela? ALLA formtoppas samtidigt?Att det går grus i masineriet är små detaljer hämtade ur verkligheten som dyker upp ibland..... men det tror jag som sagt att de flesta supportrar till vilken idrott som helst faktiskt fattar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Tväst:

"Det är väl så uppenbart att det ej behöver poängteras, men menar du att Rahms prestation inte påverkas av träningsuppehåll, utebliven matchkänsla"

Något som Sundlöv kanske skulle ha vägt in då han värvades. Cyklisten var i behov ett par stadiga stödhjul. Eller kanske ha börjat sitt cyklande på en lite mindre cykel. (Örebro)

Nu värvades han till en klubb som hade ett uttalat mål att försvara ett guld. Jag hade hoppats på något mer. Inte en otränad och matcotränad målvakt. Tycker han värvades vid fel tidpunkt. Han var en chansning som inte gick hem.

Med det är det inte sagt att han inte kan bli bra den här säsongen. Ja trots att hans förberedelser inför säsongen även denna gång inte varit optimala.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Tväst: Låter 2,5 års frånvaro från hockey som en bra grund att stå på? När han dessutom inte visat något förutom några få matcher på hög nivå.
Kommentera