Brynäs IF

714189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1586456

Sv: Försäsongsmatcher 2013

Ingen bra match igår. DIF var bättre. Och försvarsspelet påminner en hel del om våren 2013. Ingen tröst att backarna ser bättre ut när spelarna hamnar fel så ofta. Fixar inte Jonsson taktiken?

Men spelet på försäsongen oroar mej inte särskilt mycket. Det gör däremot spelarmaterialet. Om det nu är så att det finns pengar för ett topplag i SHL varför syns det inte där? Antingen är pengasnacket en bluff eller så är lönesättningen i Brynäs skitfel.

Jag är beredd att revidera målsättningen "bra med slutspel" till "bra med nytt kontrakt". Och så är vi tillbaka på fucking ruta 1.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Jajjen: "Om det nu är så att det finns pengar för ett topplag i SHL varför syns det inte där?"

- Man måste nog titta på det där med ekonomin i ett större sammanhang. Brynäs har ett ok eget kapital nu men omsättningsmässigt ligger man en bra bit från toppen, mao blåser man ekonomin på en massa stjärnor har man inget eget kapital att ta av längre fram... Enkel matematik! Klubbar som FBK o Linköping m.fl. går kanske inte med mera plus än Brynäs men har större omsättning och därmed en större spelarbudget. Tycker iofs att vi skulle värvat en eller två poängsprutor till i år jag med. Levererar inte transatlanterna kan det stå oss dyrt. Dock är starkt eget kapital bra för att kortsiktigt förstärka och fylla tomrum etc. På sikt måste man dock även öka omsättningen för att "bli en av de ledande klubbarna i svensk hockey..."

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher 2013
Jajjen:Damn, vad har hänt ;-)
Kommentera