Brynäs IF

714124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1586459

Sv: Försäsongsmatcher 2013

bradberry: Det skulle betyda att ledningen har fel när man pratar om god ekonomi.

Men jag påstår att Brynäs har en helt ok omsättning. För några år sen hade man bara de fýra stora + Modo före sej. Nu är det ju så förbannat svårt att jämföra eftersom alla lag tycks välja själva vilka siffror man vill redovisa för media (netto- eller bruttoomsättning, omsättning för moderföreningen eller koncernen osv.)

Brynäs stora problem (bortsett från det sportsliga) är att arenan kostar mer än man räknat med (källa: bl.a. klubbdirektören). Brynäs är ett av få lag (förmodligen det enda sedan stockholmslagen lämnat Globen) där den sportsliga verksamheten finansierar driften av ishallen man spelar i.

Jag trodde man var ifatt nu, bl.a. med hjälp av ett fullständigt oväntat guld. Men just nu finns inget som tyder på (mer än att ledningen säger det) att Brynäs kommer att etablera sej bland topp fyra inom överskådlig tid. Om nånsin.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher 2013

Idag skrev då även Sportbladet om det som oroat mig stora delar av försäsongen. Bill Sweatt. Tilltänkt poängspelare.

Noll minuters matchvana för honom med sitt nya lag. När är han tillbaks ? Hur många matcher behöver han för att hitta in i spelet när serien startat ? Hur många matcher för att få upp matchtempo ?

Jävligt tveksamt om vi har råd att jobba med såna här marginaler.

Kommentera