Brynäs IF

714107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1589403

Sv: Publiken sviker!!!!

Detta kommer reta många men skit samma!!

Om man ska titta på Brynäs med öppna ögon under dom första omgångarna.
vi kan se till det stort.
Vi ligger 4 i PP ligan
vi ligger 4 i tabellen
Honken låg iallfall 4 i mv ligan
vi är obesegrade borta
Vi har rent spelmässigt varit bättre än Saik och HV och fullkomligt spelade ut AIK.
Vi har haft en jävla fart i anfallszon med bra kombinationer vi har haft hygglig trafik framför mål. Vi har spelat en riktigt bra försvarshockey i alla zoner med inga lagfel utan små individuella misstag. Vi har haft 6 ram träffar och en jävla massa hoppande puckar överklubbor vid målchanser.
Så enda jag saknar är en dirigent av rang men man kan inte få allt här i livet.
Men ni som spyr galla över allt skärp er ni låter fruktansvärt okunniga!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Publiken sviker!!!!
Roger Ramkvist: Men ingen vinst hemma. Änsålänge skall jag tillägga. Även FBK har inte någon hemmavinst än kan man trösta sig med. Var det okunnigt  ;-)
Kommentera

Sv: Publiken sviker!!!!
Roger Ramkvist: Det handlar ju om att vinna matcher. Det spelar ingen roll om man är bra i special teams om det inte leder till att man vinner matcher... Och det är ju ganska svårt att få ihop logiken i...
1, Laget har tagit för få vinster.
2, Laget är bra i special teams.
3, Laget har varit bra i 5 mot 5.

Om man är bra i special teams men ändå inte vinner matcher, så tycker jag att det är ett tydligt tecken på att man inte är tillräckligt bra i spel 5 mot 5.

Nu är det i och för sig väldigt tidigt att mäta special teams. Även om jag vill påpeka att Brynäs, enligt swehockey, ligger 6a och inte 4a i PP-ligan.

13,64% i powerplay är ju faktiskt inte bra, så jag får ta tillbaka påståendet om att laget har varit bra i special teams hittills... Det är uppenbarligen bara BP (90%) som har funkat, vilket förstås är imponerande med tanke på att man inte längre har t.ex Hansen i truppen.

Redigerad kommentar

Kommentera