Brynäs IF

713452 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1590528

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13
99Bäckis: Groda?
Ett stenhårt slagskott från utkanten av slottet som räddas men där pucken sen oturligt ramlar ner bakom Rahm?
Salos miss mot Vitryssland var en groda, du har uppenbarligen en väldigt skev och konstig uppfattning om ordets rätta innebörd.
Missade du reprisen på matchen?
Finns isf fler chanser...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13
Huge: han ska ha den alla dagar i veckan. Men som du sa, han visade sitt rätta jag. När Rahm står kommer vi alltid behöva göra 4 eller fler mål för att vinna
Kommentera

Sv: Brynäs IF- Frölunda HC 1/10-13

Huge: Men det målet ska han ta, synd att han inte håller den för i så fall hade det varit en mycket bra insats. Nu räddade han laget flera gånger, men det är svårt att känna sig riktigt trygg med honom när det som förra året alltid kommer minst ett misstag per match som resulterar i mål.

Sämsta matchen hittils den här säsongen, Frölunda är mycket bättre än Brynäs igår.

Tränarna lär ta tag i spelet framför eget mål. I allt för många mål har släppts in pga motståndare får stå obevakade framför eget mål.

Sunken och Djoos får en varsin 1:a i betyg i GD och det kan man ju köpa. Men att Jacobsson då får en tvåa är väldigt märkligt. Han ställer till det varje gång han har pucken, varför säger ingen åt honom att spela enklare och bara lägga ifrån sig pucken på tom yta. Jag höll på att bli galen på honom igår, i tredje perioden borde han ha bänkats.

Laurtizen gör ett mål igår men jag känner mig väldigt tveksam till honom. En Lauritzen i form är alltid intressant men just nu ställer han till det för mycket och kladdar med pucken hela tiden. Kanske hämmar skadan honom och då är det bättre att han opereras. Jag tyckte han såg riktigt vass ut på dom tidiga försäsongsmatcherna men nu ser man inte mycket av den farten och intensiteten. Sen skjuter karln så jävla illa, hade han haft ett medlemåttigt skott hade hans målproduktion ökat med 500%.

Redigerad kommentar

Kommentera