Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1592981

Sv: A propósito de nada

Brynäslegenden: HappyX3:

Jag skulle vilja vända lite på frågan, ni menar att Ollas inte är värd ett A för att han är ikon i Leksand, en otroligt laglojal kille som är ett föredöme på isen med sitt hårda slit och sin energi som mer än en gång har satt fart på trögstartade lagkamrater. En kille som leder genom sitt sätt att vara både på och utanför isen, varför tror ni han blev ikon i Leksand? Dessutom är han bra att ta media och vi får inte heller glömma att han i våras faktiskt nekade Leksand som ville ha hem honom utan istället skrev på för tre nya år i Brynäs. En sådan kille är alltså inte värd ett A i Brynäs?

Det jag undrar då är hur ni ställer er till Sunken, vår kapten? En kille med Brynäshjärta, eller? Fostrad i Leksand som han är... En kille som i ärlighetens namn har jäkla bra inställning men numera inte visar det i spelet särskilt ofta, han gör hjälteliknande uppofringar ibland som man måste älska honom för men i övrigt, nja.

Personligen skulle jag kunna tänka mig att ge Ollas C:et

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
tompap71: Ja jag håller med om allt de du skriver om Ollas och det har jag sagt innan med. Dock är det min personliga åsikt att en F.d Leksandsikon blir assisterande inte är snyggt utåt mot fansen med den rivalitet som finns mellan klubbarna, men visst jag kanske är för färgad av fotbollens värld.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
tompap71: ja, nu kastar folk sten i glashus, snart kommer väl rasfrågor och sexuella olikheter upp som motivering varför någon inte förtjänar rätten till något - nu, mer än någonsin, vill jag ge Ollas C:et, rakt av... Vilket skitsnack och ogenomtänkta uttalanden om att man pga status hos fansen för tidigare lag inte har rätten att bära ett A eller C... Som tur är inverkar det inte på aktuell spelares status och roll i den aktuella truppen, det medspelare och lagledning ser bör vara och är nog styrande... Allt annat är småsinthet och rädsla... Det känns som obildat skitsnack som angränsar till osunda värderingar, och inget gör mig mer irriterat än sådant...
Kommentera