Brynäs IF

713164 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1592988

Sv: A propósito de nada
tompap71: Ja jag håller med om allt de du skriver om Ollas och det har jag sagt innan med. Dock är det min personliga åsikt att en F.d Leksandsikon blir assisterande inte är snyggt utåt mot fansen med den rivalitet som finns mellan klubbarna, men visst jag kanske är för färgad av fotbollens värld.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäslegenden: Ledsen jag håller inte med dig om det men var person har sin åsikt.
JAG kan göra en liknelse till politiken, givetvis faller det på att sport och politik är två olika saker men....
Om en svensk har bott i Finland, Norge eller Danmark skulle inte han kunna få bli statsminister? Åtminstone jag har lite hatkärlek till Finland jag vill vinna över de i alla sporter extra mycket.
En extremare sak är om en Amerikan har bott i Ryssland eller Kina skulle inte han få bli president? Eller till och med om han var född där. Jag vet faktiskt inte måste man vara född amerikan för att bli president? Kanske inte skulle tagit upp den sista punkten.... ;)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäslegenden:
Jag är fan o jag tycker det är riktigt snyggt...!

Ogillar Läxsingar grovt, med de som inser att If you can't beat them, join them och ger sin kropp o själ blir de omedelbart Brynäsare...

Men...det är väl inte värre än att vi tycker olika...o så kan det vara ibland, nuf said..;)

Eller så får Moderator lägga in en omröstning så får majoritetens diktatur avgöra


Tre pinnar o bra spel !!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada

Brynäslegenden:

Nu har jag för mig att du är relativt ung, annars skulle jag säga att du mer är färgad av 70-talet. ;) Men även här skulle man kunna vända på det du tänker om Ollas, är det inte rätt häftigt att vi stal deras ikon och dessutom fick han att trivas så mycket att han valde bort Leksand för tre år till i Brynäs, perfekt då att reta Leksandsfansen med att ge honom ett A på tröjan. :)

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäslegenden: På MIN tid, när Leksand och Brynäs var som hund och katt, hade jag kunnat förstå ditt snack om rivalitet, men idag?
Känns enbart konstlat och nån sorts försök att uppbåda rivalitet, typ den man vill ha och som finns mellan ex AIK och Djurgården.
Klart att Ollas är ett kaptensämne och mkt väl lämpad för uppdraget, men jag ser det hela som en total ickedebatt.
Varför då?
Jo, vi har redan en kapten som är vald av spelare och ledare. Krävs nog betydligt mer än ett par mindre bra insatser av Sunken för att man ska ta ifrån honom C:et.
Mao: finns öht ingen anledning att idag ifrågasätta Sunken på den posten, eftersom det inte finns några sakskäl mer än att han varit lite svajig i spelet, vilket för övrigt gäller hela laget.

Redigerad kommentar

Kommentera