Brynäs IF

714932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1605998

Sv: A propósito de nada
Peja: precis, Forsberg är bra, men han tar ju effektivt bort Lindholm från det offensiva spelet - gör det till en enmansshow, kul tycker vissa som bländas av det, galet tycker hockeyälskaren. Hade han delat med sig av pucken hade Lindholm säkerligen kunnat servera tillbaka något öppet mål etc...

Sedan förstår jag inte hur man väljer att sätta Lindholm i en position i PP där han knappt får röra puck. Han måste väl få vara mer delaktig i PP och sätta sina lagkamrater i delikata lägen!?

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
DavyDjoos: Svårt val med Lindholm. Han är grym framför målet i PP men då krävs självklart att lagkamraterna gör ett bra förarbete. Jag hade haft Lindholm och Forsberg i olika PP-formationer och kedjor.

Precis, angående Forsberg, för att hans plats i laget ska legitimeras måste han ju producera mycket i och med att han så uppenbarligen sänker produktionen hos övriga spelare i sin kedja. Ännu mer förvånande för mig var att Collberg också valde att i princip inte använda lagkamraterna. Deras kedja hade kunna varit ännu bättre om han hade valt att spela pucken. Collberg borde ha spelat enkelt och 'underkastat' sig framförallt Wennberg i puckinnehavet och försökt hitta positioner där han kunde använda sitt fina skott.
Kommentera