Brynäs IF

712938 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1612381

Sv: Olympiska Spelen 2014

Huge:
Faktiskt tar jag inte det här så jäkla allvarligt.  Vet inte om det är för jag anser att Bäckis eller inte så skulle vi förlorat mot Canada.
Vem som gjort rätt eller fel för mig är faktiskt sekundärt.

Det jag innerligt hoppas är att Bäckis bara har ätit den här ordinerade medicinen (har han tagit 1 eller 2 piller extra så fine), och inte tuggat annat som det finn riskt för ("sudafed" eller nåt har jag skummat förbi).
Vill bara att Niklas blir rentvådd...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Olympiska Spelen 2014

Horace76c:

Klart det är allvarligt, jag förstår inte hur man " inte " kan kolla upp att det är ok att äta det i OS.

Att medlet är tillåtet i NHL oavsett mängd är ju orelevant, trodde Bäckström att han skulle spela NHL? Ja jag hade tyckt lika om det varit en leksing som gjort detta. Han fuskade naturligtvis inte medvetet men han borde kollat upp att det var ok att äta innan en OS final, medlet är ju dessuom med på WADAS lista över otillåtna preparat. Eller hur?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Olympiska Spelen 2014

Horace76c: Skönt att kunna läsa en tablett dagligen kan ge värden över gränsvärdet. Läkaren skall ha all skit här och jag anser Bäckis vara rentvådd.

Hur det hade gått med Bäckis i laget är svårt att sia om men det såg ut som att hela laget spelade i någon sorts chocktillstånd. Jag sade skämtsamt till en kompis under finalen att jag undrade om spelarnas fruar blivit kidnappade och spelarna tvingade att lägga sig i matchen. Hela lagets agerande såg ytterst märkligt ut och denna soppa sabbade nog alla chanser till en jämn kamp och maxprestation från Tre Kronor.

Bittert........

Kommentera

Sv: Olympiska Spelen 2014

Horace76c:

det är just precis som du skrivit.  Om nicklas tagit något kan vi ju alltid rentvätta honom och säga att han inte gjort sig skyldig till nånting.

fint skrivet horace !

Kommentera

Sv: Olympiska Spelen 2014

wada hit, iok dit, läkare hit och dit.

allergimedecin, en eller 3tabletteter. Fuck it. Ta riktiga fuskare istället.

Bäckis for president!

Kommentera