Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1615533

Sv: SILLY 14/15
Carl Lejonkräk: Det är skillnad. Om man läser något på internet och vill sprida vidare informationen så är det världens enklaste och för de allra flesta också mest naturliga sak att ange länk. Då kan alla andra också ta del av ursprungskällan.

Om man däremot hör 'skvaller på stan' så är det inte lika enkelt och naturligt att ange exakt vem som har sagt vad. För många kan det finnas ett värde att ta del av surret runt laget. Därmed inte sagt att man kan säga precis vad som helst om en spelare och säga att man "har hört det".

Angående Bertilsson. Som jag skrev till dig förut, om Brynässpelare vid flertalet tillfällen visar sig fulla på offentliga platser så är det inte så konstigt att folk börjar dra (ibland felaktiga) slutsatser och rykten börjar uppstå. Sen måste man som läsare vara källkritisk - det var t.ex någon här som påstod att Lasse Jonssons dåliga fysiska form berodde på alkoholproblem (som han hade hört, avdelningen 'skvaller').
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY 14/15
Peja: "Därmed inte sagt att man kan säga precis vad som helst om en spelare och säga att man "har hört det".

Och det är väl därför som din kritik mot mattias-74 känns lite missriktad.
Den paragraf du hänvisar till gäller väl just ELAKARTADE rykten, typ ryktena om LJ och Bertilsson.
Hade varit mer logiskt om du hade riktat din kritik mot de som slängt ur sig dessa rykten och inte mot en leksing som bara påstår att han hört ett rykte om att Nordan skulle vara klar för Leksand.
Om man nu inte ska tolka det som elakartat att en spelare har skrivit på för just Leksand...   :-)
Kommentera