Brynäs IF

717556 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1618285

Sv: Brynäs J20

70 Rodrigues: Ställer mig en smula frågande till att behålla Gällstedt som tränare för J20. Låt vara att vi haft en tradition att låta tränarna rulla igenom från U-16 via J18 till J20 och att det finns en viss representation av gamla spelare där som kan få chansen till en alternativ karriär. Men Gällstedt har i två år haft rätt så bra material utan att lyckas krama ut det bästa ur spelarna. Ojämna säsonger händer, men i hans fall regel snarare än undantag och slutspelen har slutat illa.

J20 är vårt absolut viktigaste lag förutom A-laget, det är där spelarna skall växa och kunna ta steget till a-laget eller utlåning för Allsvenskan. För ett år sedan stod Nörstebö, Ljunggren och Lindblom med ena foten på a-lagets tröskel. I år har de inte tagit steget in, vilket borde vara Gällstedts uppgift.

Tror det är läge för förändring där (också).

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs J20
Huss: Håller med dig helt fullt. Utan att ha en aning om hur J-20 utvecklas så kanske TJ har ett finger med i att inte fler unga får chansen? Eller vill dom ge. J -20 chansen att gå långt och inte utarma dom. Men visst är det konstigt att dom som var med tidigare i år inte har vart med på slutet.
En väldigt viktig fråga,mitt i frågan om MS gör rätt i att skeppa tre spelare..
Kommentera