Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1621901

Sv: Höga löner ?

Skrubben:Organisationen är väl rätt så stabil, men TJ? han är inte ett namn som lockar spelare, snarare tvärt om. Vi har alla hört om spelarmissnöjet säsongen 2012/2013. Möjligtvis efter nästa säsong när vi har anställt en ny coach, möjligtvis populära Roger Melin? 

Stabilteten? Att varje år åka ut i kvartsfinalen eller vadå? Är ju ingen stabilitet i speliden iaf. 

Speliden tror jag faktiskt spelare inte bryr sig så mycket om, iaf om man ställer det mot den ekonomiska faktorn. Tror endast det är få spelare som verkligen bryr sig om hur man ska lira. Sen är väl Brynäs spelide inget att hänga i julgranen utan de spetsspelare som behövs för att spela den? 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Höga löner ?
Linus Wickman: Till skillnad från många andra svenska coacher har Tommy en uttalad offensiv spelidé som går ut på att vara det spelförande laget. För spelskickliga spelare är det attraktivt att spela sån hockey. Dessutom ger Tommy unga spelare chansen. Han är alltså en coach som passar bra för en klubb som gillar att värva unga spelskickliga spelare. Visst, Roger Melin skulle säkert kunna locka till sig Jonas Almtorp och Johannes Salmonsson men det är inte Crosby vi snackar om direkt.

Det är dock i stort sett bara pengar som avgör var spelare hamnar.... Spelare gillar att snacka om att de valde en viss klubb av andra anledningar men det är oftast bara trams.
Kommentera

Sv: Höga löner ?
Linus Wickman: Stabilitet? Fan kom igen, vi är en av Sveriges mest anrika föreningar och vann sm-guld för så sent som 2 år sedan. Dessutom har vi spelat 6 raka slutspel. När du beskriver klubben tror man att det är typ Almtuna. På dessa fronter är vi exempelvis bättre än Frölunda och Hv, två klubbar som många här anser är ledande inom svensk hockey.

Sen känns det som att du på något sätt myser över att vi åkt ut i två raka slutspel. Varför?
Kommentera