Brynäs IF

715805 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1623839

Sv: SILLY 14/15
Peja: Thure blev en favorit hos fansen å det med rätta i början, men jag tycker han är överreklamerad efter det. Han gjorde sina poäng första 1/2 av säsongen. efter det hände inte så mycket. Visst han åker å skjuter mycket men det genererar inga poäng Å hur han kan tänka sig NHL förstår då inte jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY 14/15
Forzzen: Fast när man bedömer helheten av hans säsong måste man ju kolla på både första och andra halvan. Ingen halva kan uteslutas i analysen. 39 poäng (17+22) på 56 matcher (grundserie+slutspel) är ett bra poängfacit sett över hela säsongen. Även +6 i +/- statistiken. 
Kommentera

Sv: SILLY 14/15

Thuresson gjorde sina poäng första halvan av säsongen absolut, men i och med att det var "genombrottssäsongen" kan det mycket väl bli så att han producerar hela säsongen denna gång. 

Tycker inte han är en ledande spelare i Brynäs men absolut en duktig spelare för en andra/tredjekedja. I dagens brynäs finns dock ingen plats för honom utan det vi behöver är en förstacenter!

Att han siktar på NHL är väl inte så konstigt, alla hockeyspelare siktar väl dit? tror också hans spel skulle komma mer till rätta på liten rink i NHL då han skjuter mycket och fler spelare går på mål och kan ta hans returer (måga mål av Scott skedde på just detta sätt). 

Tråkigt om han går till exemplevis Luleå dp jag tycker dom har en risig trupp och behöver inte målgörare ;) Tippar också på Schweiz!

Kommentera