Brynäs IF

713937 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1625966

Sv: A propósito de nada

Visst är det så att Modo tappar intäkter på utebliven försäljning av matchtröjor men matchtröjorna har reklam på sig (replika) vilket innebär att företagen som har sin logga betalar mer i spons (får jag förmoda??). 

Alla människor är olika och det är viktigt att försöka nå ut till alla. Slipsnissen, barnfamiljen, ståklacken, HO, Tjejkvällen, herrmiddagen, afterworken, inflyttarna, u name it. Att dela ut matchtröjor till dom som vill ha (man kan välja kort oxå, men visst borde man få en kompensation isf???) är att nå ut till en del av supportrarna. 

All marknadsföring och alla event som kan nå ut till sin specifika målgrupp är väldigt viktigt så ur den synpunkten är detta en god idé från modo. SEN är det FANTASTISKT ur en PR-synpunkt. Att man visar i riksmedier att man försöker locka folk till arenan och förbättra stämningen. Kan tänka mig att en och annan öviks-bo blir sugen att gå och kolla på en match bara för att se om man lyckats förbättra stämningen osv. Talar även mot sponsorer och sammarbetspartners att man FÖRSÖKER förbättra eventent kring matcherna. Alla klubbar arbetar självklart med detta men att visa det utåt är väldigt viktigt!

Kul att dom vågar testa något nytt, låt Modo köra en säsong sen får Brynäs utvärdera hur projektet har gått. Är det ett positivt utfall är det bara att ta efter, utveckla och nicha efter Brynäs publik!

Kommentera