Brynäs IF

716900 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1626450

Sv: A propósito de nada
Peja: inte i samma utsträckning som på hemmastå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
EskilstunaLasse: Restaurangbesökarn betalat bra mycket mer deg än ståplatskillarna och det motierar ju att restaurangen ska ha den "bästa" utsikten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
EskilstunaLasse: Behöver det ens vara en större fördel att anfalla två perioder mot hemmaklacken? Man kan också argumentera för att man i mer än majoriteten av hemmamatcherna har ledningen efter två perioder. Då bör det ju vara en större fördel att kunna försvara sin ledning med hemmaklacken närmast försvarszonen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
EskilstunaLasse: Jag kan förstå att man vill ha en restaurang placerad vid arenans huvudentré snarare än på baksidan. Särskilt med tanke på att den har öppet när det inte är match. Det skulle vara väldigt konstigt att ha restaurangen där hemmastå är placerat nu. Ser det som en naturlig del av arenans konstruktion att restaurangen och Brynässhopen ligger lättillgängliga nära huvudentrén. Därför är det vettigt att restaurangen och shoppen ligger där. Det finns inte lika tunga argument för att hemmastå nödvändigtvis bör ligga på den kortsidan närmast huvudentrén...  
Kommentera