Brynäs IF

713939 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1629325

Sv: Luleå HF - Brynäs IF den 20/9-14
Carl Lejonkräk:
Jag har sett tre av fyra matcher i serien hittills och håller med de som är oroliga för hur spelet sett ut och hur detta ska sluta.

En sak inte någon nämnt hittills, vad jag kan se, är spelschemat.
Vi har haft en mycket tuff spelöppning med FHC och Luleå borta och utöver det guldfavoriten enligt många, Växjö, hemma. Tre lag som alla spelat CHL dessutom.
Det är matcher som vi under en normal säsong kan acceptera förluster mot om de inte ingår i en sådan svit vi nu ser?
FHC-matchen såg jag på plats och den var bedrövlig men i övrigt tycker jag inte det sett så tokigt ut med tanke på motståndet.
Jag lever med förhoppningen att de kommer att se bättre och bättre ut framöver om nu inte skadeeländet ska fortsätta grina oss i ansiktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF den 20/9-14

Vuollerim: Håller med. Visst det har inte sätt jättebra ut, Men Växjö och Frölunda ÄR förväntade topplag och poäng mot dom är tufft. Luleå har ju också börjat serien riktigt bra och leder den nu till och med. 

Började skriva ett inlägg om min syn på första fyra matcherna, men blev förlångt så hamnade i ett blogginlägg istället :P

stende89.wordpress.com/2014/09/21/analys-om-brynas-sasonginledning/

Betygen bygger alltså på mina förväntningar på spelarna innan säsongen kontra hur dom skött sig första fyra matcherna och r alltså inte hur bra dom är (y). 

Tråkig inledning med bara fyra poäng men kul ändå att säsongen är igång och många unga spelare börjar visa upp sig. Brodeckis genombrott på A-lagsnivå igår?

Kommentera