Brynäs IF

713942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1632664

Sv: HV71 - BRYNÄS IF den 11/10-14

Vi är bra nu, helt klart, men HV borta är väldigt tufft. Helnöjd om vi åker därifrån med poäng.

Vad gäller lagbygget känns det som vi har hittat två kedjor att trumma vidare på. Brodin-Enterfeldt-Sweatt känns tryggt att starta med, sätter verkligen prägel på matchen direkt med attityd och hjärta. Blomqvist-Scott-Rödin är välkomponerad och har hittat kreativiteten.

Där bakom tycker jag vi kan fortsätta laborera lite. Bör kunna bygga en tung tredjekedja med Ollas-Nordquist och någon mer - som det är nu är det väl Brodecki.

Sen känns det mindre bra att ha bröderna i fjärde. Är minst tryggt defensivt med dem på isen - precis vad man inte vill känna med en fjärdekedja. Samtidigt kan det trilla in något mål framåt också. Men... näe. Hellre bygga den med typ Lindgren, Lööke och Lindblom. Men med Olden tillbaka kan jag tänka mig sätta honom med Ollas-Nordquist och köra Lindgren-Lindblom-Brodecki i tredje - den är nice.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71 - BRYNÄS IF den 11/10-14

honken21: Håller med om att Brodin-Enterfeldt- Sweatt känns välkomponerad! En kedja som tänker ganska lika hockey och som tutar och kör. Riktigt kul att se.
Håller dock inte med om att Blomqvist-Scott-Rödin är välkompoerad. Tycker faktiskt att dom har väldigt svårt att hitta varandra på isen och de lägen grabbarna skapar bygger främst på individuella prestationer. Tycker inte Scott och Rödin sammarbetar tillräckligt bra och drar nytta av varandras kompetens.  Otroligt skickliga spelare absolut! Men tror att vi kan utnyttja dom ännu bättre med en ny center eller sära på dom.. 

Brodecki - Nordan - Ollas tror jag kan bli en intressant kedja om dom får spela in sig lite men dom har vi ingen bra fjärdelina. Ollas tycker jag bar sistalinan igår. Svårt för el'coaches!

Kommentera

Sv: HV71 - BRYNÄS IF den 11/10-14
Somnade på soffan, inte fan ska väl Joel stå??
Kommentera