Brynäs IF

713531 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1641066

Sv: Lagbygget 2013/2014
Mittzon: bara för att man blir skadad av en schysst tackling, så ska de bli avstängning? Alltid tråkigt med skador, men det är sånt som händer. Det är en del av sporten!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lagbygget 2013/2014
Rumpelstiltskin: Mittzon verkar alltför färgad för att kunna göra en rättvis bedömning. Svårare än så är det inte. Det finns alltför många som dömer efter en spelares rykte. Exempelvis Hedmans rykte. Även Järnkrok fick ju ett rykte om sig att filma vilket gjorde att minsta lilla gjorde att beskyllningar började dugga tätt.

Jag tycker att det är lite komiskt att en del (kanske inte här, men väl på andra håll) Anser att en tvåa skulle kanske vara befogad. Så vi ställer det straffet mot vad som KAN hända i skadeväg i en kontaktsport. Kort sagt, en liten tröst för en spelare som tvingas avsluta sin karriär på grund av en hård juste tackling. Hade Enter inte skadats hade debatten inte kommit idagen. Ett solklart fall av facit i hand resonemang där man bedömer följden och inte den eventuella förseelsen som "kanske borde renderat i en tvåa".

Redigerad kommentar

Kommentera