Brynäs IF

705107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1667277

Sv: Ny tränare!

tjugo8: Förlusterna under Bulan har snarare berott på vår egen oförmåga att göra mål än att det varit hönsgård i egen zon. Jag tycker även att uppspelen ser lite enklare ut, man söker inte den där svårare "avgörande" passningen i varje uppspel.

Men det är mycket som kan bli bättre, som måste bli bättre för att vi ska kunna ta nästa steg på allvar.

-Spelet framför kassen (både offensivt och defensivt)

-Fler backskott från blå (Nu menar jag skott och inte höstlöv för styrning) Man måste variera sig mycket mer för att bli mindre förutsägbara.

-Målvaktsspelet. Få ner frekvensen på de "enkla mål" man bjuder på när matcherna står och väger. Signifikativt var den enkla backhand Honken släppte in mot HV som betydde 3-1 när man hade tagit öve matchen helt. Rent mentalt blir det väldigt jobbigt när man ligger på och pressar för att få in pucken och misslyckas och sedan släpper in mål bakåt på en halvchans.

Nu hoppas jag att man fortsätter att spela de resterande två matcherna med samma målvetvetenhet för att säkra niondeplatsen. FBK tror jag inte attvi rår på helt enkelt. De är på tok för effektiva i sina spelvändningar. Det finns många exempel på förluster mot dem där vi varit det bättre laget men förlorat just på grund av detta.

Luleå har tappat formen helt, speciellt på hemmaplan. Man har en målskillnad på 2-11 de tre senaste matcherna mot tabellmässigt "dåligt motstånd", där Brynäs är ett av lagen som tagit full pott. För att rädda lite av det ekonomiska underskott vi kommer att göra är avancemang till slutspelet väldigt viktigt. Även om vi åker ut i fyra raka mot SAIK så innebär det i alla fall två extra hemmamatcher.

Låst ämne