Brynäs IF

713956 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1693614

Sv: match på webben
Peja: Tackar!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: match på webben

Tycker Leksand såg riktigt uddlösa ut så  svårt att dra några riktigt slutsatsern MEN, kul att Westerholmarna och Mannberg fortsätter hålla ett hårt tryck i motståndarzonen och pressar fast motståndarna. Kommer bli riktigt nyttigt om dom kan fortsätta med det under säsongen (så som dom slutade förra). Mannberg kanske kan komma in  mer på mål också och bli ett större hot där?

Juniorerna:

Lindblom verkar passa bra ihop med Scott och tror det kan bli en bra duo jämte Rödin.

Lööke, ser ut som att han byggt på sig under sommaren. Tar för sig mer och såg riktigt bra ut.

Sandström, ger en trygghet i målet och sprider lugn. Inga fumlingar eller "dåliga" beslut.

Carlsson, Stabil insats, vågar hålla i pucken.

Alftberg, var ute på hal is några gånger och fick det lite tufft i närkamperna.

Ölund, Börjar bli en personlig favorit. Tycker han ligger rätt i banan hela tiden och tar rätt beslut. Försöker också hela tiden spela sig ur situationen och dumpar inte bara. Kan mycket väl ta en plats i år och spela JVM framåt årsskiftet.

Nyförvärven:

Vrana, fina mjuka handleder och god spelförståelse. Leksand hade ingenting att komma med i PP, om Vrana gjorde ett bra BP eller LIF ett dåligt pp får vi vänta med att se.

Johnson, går på mål och diver puck. Något som kommer fylla en god funktion i Brynäs i vinter. Tycker dock både han och Vrana var lite osynliga.

Porseland, Stabil insats, får fram skotten på mål.

Zanetti, blandade och gav. Tycker att vissa prestationer var riktigt medans andra var riktigt dåliga (bland annat när hna tappade pucken framför eget MÅL!).

Pudas, Gör det lite svårt för sig i vissa situationer, samtidigt är det hans roll att hålla i puck och spela sig ur situationer. Fint mål och otroligt fint ass. till Mannberg. Kan bli en del farligheter bakåt från Pudas men kommer göra det riktigt bra framåt!

Alcén kämpade på bra, kom dock till Brynäs dagen innan match så ska låta han få chansen att spela in sig lite mer. 

Kommentera