Brynäs IF

714702 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1694342

Sv: A propósito de nada

En undran!

Går det inte att locka hem Granqvist från Luleå?

Har han så bra betalt där? Han har väl ramlat ner lite i hirarkin där sen alla nyförvärv som dom värvat. Det hade varit en perfekt ersättare för Enterfelt. 

Jag saknar verkligen honom i Brynäs. Känns jättekonstigt att se honom i Luleå tröjan. Tror att han har ett 2 år´s kontrakt så till nästa år. Tycker det var åt helvete att man släppte honom. I mina ögon så skulle man ha gett honom det han ville ha. Han var en av ryggradsspelarna i Brynäs. han var en av orsakerna till att jag åkte upp till Gävle ett par gånger extra och kollade när dom spelade. Älskar hans inställning, (inte den mest tekniska spelaren kanske men jobbade för laget jämt.)

För övrigt så tycker jag att årets trupp ser bättre ut än förra året. Så jag tror att vi kommer komma i mitten 6-10 varken mer eller mindre.

Det som saknas förutom en back, så är det en forward som är fysisk. Nu har vi igentligen bara ett gäng finlirare som forwards (inkluderar Scott). Brodin kommer att saknas. Konstigt att man inte ersatt honom med en spelare med hans egenskaper. Zanetti behövs i bak men vi saknar en liknade spelare som forward.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Thias30:
Välkommen!
Granis kostar 160.000/mån
Snittet i shl är ca 80.000
Gillade honom men de pengarna är han inte värd
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Thias30: Antar att Du menar Granström?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Thias30: Välkommen till Hockeysnack!!! :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Enligt Expressen har vi och Modo sålt överlägset minst antal säsongskort, och ligger i paritet med fjolårets siffra vid samma tidpunkt. Hade hoppats på en ökning av intresset:(
Kommentera