Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1733800

Sv: A propósito de nada
Hur ska man summera den här grundserien. Brynäs blir 10a... 10a efter att ha legat 3a ett bra tag. Skulle vilja höra hur klubben resonerar om det här. Det är helt oacceptabelt att Rödin och Salmela ska ha påverkat laget så mycket. Och ikväll lyckas man förlora igen, helt otroligt. Jag vill höra hur Bengtzén tänkt sig bygga ett lag som inte förlitar sig på enbart två personer.

Jag har blivit så fruktansvärt trött på detta. Jag kan fan inte tro att vi blev 10a. Brynäs blev ett bottenlag... igen. Tragiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: vi blev alltså 6 poäng bättre än förra säsongen... Det gör ont att se laget spela just nu. Det kändes faktiskt bättre att börja dåligt och sedan avsluta bra istället för att börja fantastiskt och avsluta med magplask. Förra säsongen kändes alltså bättre, tragiskt att behöva säga det men det blev ett enda stort FIASKO av det hela.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Jag skulle snarare säga att tabellen har varit delad i några olika regioner och att Brynäs hamnade sist i sin region. Något bottenlag är man ju inte, laget har trots allt inte varit inblandade i bottenstriden på hela säsongen. 4 lag bakom. Men visst, helhetsmässig en stor besvikelse, trots att ganska mycket har klaffat när man tänker efter...

... Man hade en fantastisk förstakedja så länge Rödin var hel. Hur många hade trott att Rödin skulle vara en av seriens bästa spelare?
... Tvillingarna har höjt sig avsevärt från förra säsongen.
... Lucas Carlsson är en succé. Övriga juniorer som har fått chansen har varit klart godkända.
... Johnson vann skytteligan.
... Salmela har varit så bra som alla trodde att han skulle vara.
... Laget har haft en tydlig strategi och spelat taktiskt konsekvent under säsongen.

Osv... Därför sticker det ännu mer i ögonen att man slutar 10:a.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Se det positiva, vi vann boxplayligan iaf.. ;)
Kommentera