Brynäs IF

712791 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1735563

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Vi har tydligen sämst fans efter Modo i SHL, däribland sämre än Karlskrona som jag aldrig hört sjunga en ramsa. Enligt denna artikel har även Modo 200-300 pers mer på ståplats än oss i snitt.
Kan säga att den siffran om något är tvärtom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Brynäslegenden: Att vi har 200-300 fler på ståplats än er är verkligen inte sant. Jag själv tror inte äns att vi 200 på ståplats på en "vanlig match" utan kanske 150,och det är ju på båda sidorna. Nu säger jag som jag tycker,vi har SHL:s sämsta ståplats. På ena sidan av ståplats sektionen där dom faktiskt sjunger så brukar det ungefär vara 70 stycken om äns det och typ 10 av dom sjunger. Men det är väl Lumberjacks som förening som måste bättra sig,mer tifon och sedan så låt bara dom som sjunger stå i ståklacken.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Djurgårdens IF i åttondelsfinal.
Brynäslegenden: Mats vet inte mycket, då han inte går på så många matcher så vet han ju inte. Han kanske var på Modo-Skellefteå när det var fullsatt och lördagsmatch. Till Gavlerinken gick han sedan en måndag i december när vi mötte typ. Rögle eller nåt.
En trovärdig lista på bästa fans kan endast röstas fram av spelarna själva då de verkligen har upplevt allt från rätt sida så att säga.
Kommentera