Brynäs IF

714947 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742517

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Carl Lejonkräk: Jag håller inte med dig där. Klubbhjärta är ett slitet begrepp som nästan inte finns längre. Jag menar att klubbhjärta har spelare som aldrig byter klubb under karriären och där klubben låter spelaren vara kvar så länge den vill.

De du skriver om är att föredra en klubb framför annan. Jag menar att det måste vara ömsesidig "kärlek" från både spelare och klubb för att man ska kunna prata om klubbhjärta. Om Gregg Scott drar till Ryssland och återvänder betyder inte det att han har hjärta för klubben. Tror andra parametrar spelar in; han trivdes i Gävle, fick bra lön och en framträdande roll. På samma sätt har jag svårt att se att Brynäs tar in en spelare som floppar bara för att han varit i klubben tidigare; läs Lööke, Brodecki mfl

Jag har samma uppfattning om supporterhjärta också. Man kan stödja föreningen i vått och torrt, men ska kunna kräva en motprestation - att föreningen bryr sig om sina medlemmar (lite diffust eftersom föreningen är dess medlemmar). Men om Brynäs t ex skulle chockhöja biljettpriserna anser iaf jag att man inte har en ömsesidig respekt för sina supportrar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling:" Jag menar att klubbhjärta har spelare som aldrig byter klubb under karriären och där klubben låter spelaren vara kvar så länge den vill."

Oj jag håller absolut inte med. Alcén har klubbhjärta, Ove Molin har klubbhjärta, Dackell, Honken, Blomman ja listan kan göras lång men ingen stämmer in i din beskrivning.
Kommentera