Brynäs IF

713257 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742518

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling:" Jag menar att klubbhjärta har spelare som aldrig byter klubb under karriären och där klubben låter spelaren vara kvar så länge den vill."

Oj jag håller absolut inte med. Alcén har klubbhjärta, Ove Molin har klubbhjärta, Dackell, Honken, Blomman ja listan kan göras lång men ingen stämmer in i din beskrivning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Carl Lejonkräk: Jag förstår vad du menar, och tycker absolut att spelarna du nämner känns som gedigna Brynäskillar. Men allt är buisness och prestation nuförtiden.

Alla spelarna du nämner har av olika anledningar lämnat klubben, antingen av egen vilja (egen vinning) eller att dom blivit ratade av klubben. Då menar jag att det inte finns någon respekt mellan parterna och att klubbhjärta därför är ett begrepp som passar då och då men som inte kan appliceras så ofta i dagens hockey.

Till exmpel vet vi inte om Alcén blir kvar nästa år. Håller han inte måttet vill klubben ha bort honom och får han för lite lön så drar han själv. Tycker det blir löjligt att prata om klubbhjärta när dessa parametrar ska falla på plats.
Kommentera