Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742531

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Carl Lejonkräk: Jag förstår vad du menar, och tycker absolut att spelarna du nämner känns som gedigna Brynäskillar. Men allt är buisness och prestation nuförtiden.

Alla spelarna du nämner har av olika anledningar lämnat klubben, antingen av egen vilja (egen vinning) eller att dom blivit ratade av klubben. Då menar jag att det inte finns någon respekt mellan parterna och att klubbhjärta därför är ett begrepp som passar då och då men som inte kan appliceras så ofta i dagens hockey.

Till exmpel vet vi inte om Alcén blir kvar nästa år. Håller han inte måttet vill klubben ha bort honom och får han för lite lön så drar han själv. Tycker det blir löjligt att prata om klubbhjärta när dessa parametrar ska falla på plats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Ove Myling: Håller inte med dig överhuvudtaget där.
Alcen kämpade sig kvar i Brynäs i flera år tills han tillslut fick lämna, efter några säsonger utanför så har han nu återvänt och skulle göra allt för att få fortsätta. Klart han förhandlar om en lön. Han är väl människa som vem som helst som behöver betala hyra och allt möjligt där han bor. Inte direkt att han spelat i några klubbar där han fått miljonlöner tidigare.

Jacke Blomqvist fick även han lämna klubben i tidig ålder och har sedan dess gått den långa vägen och kämpat sig tillbaka. Han har flera somrar hört av sig till BIF utan svar. Han säger nu att han vill skriva livskontakt med oss.

Sebastian Enterfeldt fick även han lämna i tidig ålder och när Brynäs första gången hörde av sig nappade han direkt och nu är han här.

Kan du förklara för mig hur det inte blir klubbhhjärta?
Hade du stannat kvar vid din fru om hon bett dig lämna och söka dig till någon annan kvinna?
Kommentera