Brynäs IF

714142 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742781

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Men spelare som gör 1 riktigt bra säsong för att sedan dra till NHL är väl inte överhängande? Händer väl i få fall kontra att en spelare/målvakt gör 2-3 riktigt bra säsonger som tex Rödin nu senast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
mattiask: Nä, det kanske inte är så överhängande.
Men min poäng är ju att OM det nu är så att det finns en risk att målvakten försvinner efter en succesäsong så känns det som att risken isf är lika stor att Jocke E försvinner som att Felix gör det.
En målvakt som gjort en kanonsäsong är ju alltid hett villebråd, inte bara i NHL utan även i många andra ligor som kan betala bra.
Nä, som sagt: efter att ha tagit hänsyn till helhetsbilden så känns den här lösningen bra. Det är ingen lätt situation att hantera för BZ, men kanske ändå inte så svår om man försöker vara lite nyanserad och inse att Rautio högst sannolikt är en mkt bra målvakt, iaf inte så mkt sämre än Jocke E att det skulle motivera en klart minskad satsning på offensiven och ersättarna för i första hand Rödin och Salmela.
Hade vi haft mer pengar är jag rätt säker på att man satsat hårt på att landa Jocke eller nåt liknande, och inte Rautio.
Kommentera