Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1742749

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Chris11: Jag förstår dig fullt ut och det är bra synpunkter.
Det jag dock inte förstår är att du bortser från en massa andra faktorer som ansvariga måste ta hänsyn till.
Vad säger att ex Jocke själv inte kommer att försvinna om han gör succé nästa säsong? Det finns ju inga som helst garantier i den här branschen för att inte såna saker kommer att hända, oavsett spelare.
Ekonomin?
Den verkar ju vara helt irrelevant för dig, ändå snackar du om helhetsbild och att du ser till den. Jag får inte ihop din logik, helt enkelt.
Den känns lika bristfällig som när du månar om Felix utveckling och att han ska få chansen att visa sin potential, samtidigt som du vill se en Jocke E i målet och som förmodligen hade hämmat Felix utvecklingen mer än vad Rautio kommer att göra.

Återkommer senare och svarar på dina 5 punkter, som också är kloka men ändå kräver lite kommentarer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Men spelare som gör 1 riktigt bra säsong för att sedan dra till NHL är väl inte överhängande? Händer väl i få fall kontra att en spelare/målvakt gör 2-3 riktigt bra säsonger som tex Rödin nu senast.
Kommentera

Sv: Sv: Silly season 2016-2017
Huge: Visserligen kan Jocke lämna för NHL. Men chansen att Felix lämnar för NHL/AHL är betydligt större än vad den är för Jocke. JE misslyckades ju med att slå sig in i NHL när han var där och hade ingen superimponerande statistik i AHL heller för den delen. Sedan vill han spela i SHL så KHL verkar inte vara ett alternativ om det inte skulle komma ett superbra erbjudande som han inte kan tacka nej till.
Felix som är draftad av Flyers kommer förmodligen bli inkallad till AHL inom en snar framtid.
Så Jocke skulle vara ett säkrare val för en långsiktig satsning.

Ekonomin? - Jo såklart jag vet om att Brynäs måste förhålla sig till en ekonomi. MEN det handlar om att göra PRIORITERINGAR. Det har ju Bengtzén gjort nu, men jag tycker att han har prioriterat fel då jag anser att man inte bör skära ner på målvakssidan eftersom att det är den viktigaste posten.
Kommentera